Ok Estudi, Projecte 2019:

L’inici de cada any ens convida a tots/es a fixar-nos unes metes i uns objectius a complir, aquestes idees poden ser reptes nous o en molts casos es pot tractar d’allò que se’ns ha resistit temps enrere per qualsevol motiu.

A les empreses i en els autònoms/es cal amb més sentit aquesta reflexió, perquè en funció dels resultats del treball realitzat en aquests últims dotze mesos, i veient les diferents tendències que observem al nostre voltant i en el nostre sector, ens donen les pautes per definir l’estratègia a seguir i els passos a donar per continuar perseguint l’èxit estable del nostre negoci, que sempre serà també el d’aquelles persones que hi participen.

En aquest 2019, el creixement de la marca Ok Estudi es fixa en tres conceptes: productivitat, especialització, i creació de contingut .

Productivitat:
Vivim en un món connectat entre si de forma digital. L’actual facilitat d’accés a la informació a través dels dispositius mòbils fa que qualsevol persona vulgui rebre resposta a una necessitat en qualsevol moment i des de qualsevol ubicació .

Per això, en aquest 2019, Ok Estudi estarà donant forma a Ok Estudio Online, un plataforma que transformarà tots els productes i serveis de la marca, perquè puguin ser oferts de forma 100% en línia. Amb més garanties i atenció al client que mai, gràcies a les eines que la tecnologia actual ens ofereix, ia més a millor preu.

Especialització:
Ok Estudi continuarà posicionant com una de les millors opcions per desenvolupar un projecte web, especialment un projecte de venda online , amb l’aval de l’experiència acumulada ia la capacitat d’actualitzar coneixements.

Posant especial èmfasi en la característica per la qual molts clients vénen i es queden a Ok Estudi: l’atenció al client … directa, contínua, ràpida i compromesa. Perquè l’èxit del client i l’èxit d’Ok Estudi van de la mà.

Creació de contingut:
En aquest 2019, Ok Estudi seguirà apostant per projectes de creació de contingut, informació i entreteniment .

Com Viure La Pirotècnia, mig dedicat a la divulgació de l’art de la pólvora i als seus protagonistes a València, amb prop de 6.500 fans a Facebook, més de 3.000 subscriptors a Youtube i més de 1.500.000 de reproduccions dels seus vídeos . Amb ampli reconeixement en el sector, ia més complint el seu 10è Aniversari el proper mes de juliol.

També s’està estudiant la viabilitat d’un altre projecte relacionat amb el turisme a València.

Tot això és el «Projecte 2019« d’Ok Estudi , el primer esbós del que ha de venir.